TIG-hitsaus

Monipuolinen TIG hitsaus

Meillä on mahdollisuus hitsata mm. terästä, ruostumatonta terästä, alumiinia, titaania, kuparia. TIG hitsaus on ehdottomasti monipuolisin hitsaustekniikka mitä tavallisella kuolevaisella on (yleensä) käytettävissään. Tämä on vielä siitä poikkeava, että se mahdollistaa jossain määrin eri metallien liittämisen keskenään. Esimerkiksi Titaania saa kiinni teräkseen, ruostumatonta terästä teräkseen (no tämä menee muillakin menetelmillä) olevinaan muistelisimme, että vielä jotakin erikoisia metalliliitoksia saa myös tehtyä, mutta ei olla jouduttu tekemään niin ei nyt tätä kirjoittaessa muistu mieleen.

Luokkahitsaria ei meillä ole talossa, mutta siitä huolimatta saadaan tällä yleensä asiat siististi kiinni toisiinsa. Jos rakenteesi on kriittinen ja mittatarkka -> mene asioimaan hitsaamoon jolla on vankka teräksinen jigipöyät ja vuosien kokemus. Jos sinulla on jotakin harrastelijatason projekteja tai ei niin kriittisiä korjausprojekteja ota yhteyttä ja katsotaan miten voidaan auttaa.

Hitsaus voidaan suorittaa meillä varastolla Kärkölässä tai tarpeen mukaan hitsataan paikan päällä asiakkaan luona.

Kalustoon kuuluu oma argon pullo kaksilähtöisellä regulaattorilla, jolla saadaan tehtyä tarvittaessa juurikaasutus (eli esim putkea hitsattaessa suojataan putken sisäosa täyttämällä se suojakaasulla).

Meillä on myös valmius suorittaa peittausta. Eli saamme metallien lämpenemisestä johtuvat kirjavat oksidoitumiset pois ilman hiomista, ainakin ruostumattomasta teräksestä. Peittauksen jälkeen entinen rusehtava metallipinta näyttää uudelta täysin hitsaamattomalta. Käyttämämme prosessi on myös ympäristö- ja työntekijäystävällinen, sillä meidän aineemme eivät sisällä esimerkiksi fluorivetyhappoa… jota et varmasti halua yhtään itseesi.