Elektroniikan laitehuolto

Korjaamme sekalaisesti kaikenlaista elektroniikkaa

Korjaamme sekalaisesti kaikenlaista elektroniikkaa. Emme rajoitu mihinkään merkkiin tai laitetyyppiin, tosin olemme eniten erikoistuneet virtalähteisiin (nehän niistä laitteista yleensä tuntuu hajoavan). Olemme korjanneet ajan saatossa esimerkiksi ohjelmoitavien logiikoiden ulostulo- ja sisääntulomoduuleita, virtalähteitä, servovahvistimia (moottoriohjaimia), taajuusmuuntajia, Rincon ultraäänilaitteita ja ties mitä. On sitä yhdestä röntgenistäkin ehditty diagnosoimaan rikkinäinen röndgenputki. Pääosin meillä on pyörinyt teollista elektroniikkaa huollettavana, mutta mukaan mahtuu sekalaisesti myös kuluttajaelektroniikkaa.
Jos laitteen saa kuntoon niin tottakai se kannattaa korjata sen sijaan että se heitetään menemään.

Monesti laitteen rikkoutumiseen on joku looginen syy, jonka seurauksena tapahtuu jokin hajoaminen. Tämän (pienen tai suuren) vian korjauksen jälkeen laitteella voi olla tiedossa vaikka kuinka ja pitkä käyttöikä, kunnes tietenkin joku esimerkiksi menee kytkemään siihen kiinni vääriä asioita.

Kerro minkälainen laite on vailla huoltoa

Kerro meille minkälainen laite sinulla on epäkunnossa ja millä tavalla! Katsotaan sitten saadaanko se takasin toimivaksi! 

Ota meihin yhteyttä sähköpostilla tai yhteydenottolomakkeella, niin saat arvion, voidaanko laitteesi huoltaa meillä. Sisällytäthän viestiisi ainakin seuraavat asiat: