Scemo Oy

AV-palvelut, elektroniikkahuollot ja paljon muuta!

Av-palvelut

Suoritamme AV-asennuksia mm. neuvottelutiloihin, yökerhoihin, ravintoloihin, luokkiin, kotiteattereihin ja miksei myös muuallekin.

Elektroniikkapalvelut

Teemme räätälöityjä elektroniikkalaitteita ja korjaamme erilaisia laitteita. Suurimmaksi osaksi korjauksemme ovat olleet teollisuuselektroniikan parissa, mutta voidaan toki vilkaista muitakin laitteita.

Muut palvelumme

Meidän muut palvelut koostuvat erilaisista asioista joita olemme ajan saatossa oppineet ja erilaisista työkaluista joita olemme hankkineet.

Teknisiä ratkaisuja jo vuodesta 2008!

Scemo Oy on Tampereella sijaitseva yritys, joka on tarjonnut asiakkailleen heidän tarpeisiinsa räätälöityjä teknisiä ratkaisuja jo vuodesta 2008. Yrityksemme palvelutarjontaan kuuluu mm. audiovisuaalisten laitteiden asennus ja huolto, AV-järjestelmien suunnittelu, huolto, purku, konsultointi. 

AV-laitteiden parissa puuhailemisen lisäksi suunnittelemme ja valmistamme erinäisiä elektronisia laitteita oman tarpeemme mukaan ja toisinaan teemme näitä myös asiakkaille. Huoltopuolemme korjaa mahdollisuuksien mukaan niin äänentoistoon liittyviä kamoja, kuin ihan mitä tahansa muita laitteita merkistä ja mallista riippumatta.

Tarjoamme asiakkaan tarpeiden mukaisen kotisivujen suunnittelun ja niiden toteutuksen, sekä kotisivujen web-hostingin omilla palvelimillamme.

scemosystems verkkokauppa

Tämä on meidän verkkokauppamme, jossa myydään pääsääntöisesti teknisiä laitteita ja komponentteja. Tuotetarjonta koostuu suurimmaksi osaksi teollisuuden automaatiolaitteista ja niiden komponenteista, mutta mukaan mahtuu myös monia muita tuoteryhmiä.​