Ääni– ja valoasennukset

Tarvitsetko ääni tai valolaitteita esimerkiksi johonkin seuraavista:

   ☭ Neuvottelutiloihin
   ☭ Yökerhoihin
   ☭ Baareihin
   ☭ Ravintoloihin
   ☭ Olohuoneisiin
   ☭ Messuille
   ☭ Juhlatiloihin?

Ei hätää! Suoritamme ammattitaidolla niin edellä mainitut, kuin muutkin äänentoisto- ja valolaiteasennukset. Asennusten lisäksi tarjoamme olemassa olevien järjestelmien ja laitteiden huoltoa ja tarpeen mukaan toteutamme myös vanhojen järjestelmien purkuja. Kauttamme hoituvat myös tarpeen mukaisten laitteiden hankinnat.

Scemo Oy ääni- ja valoasennukset

Scemo Oy konsultaatiopalvelut

Konsultaatiopalvelut

Suunnitteletko ravintolaa ja kaipaat vastausta johonkin AV-laitteisiin liittyvään kysymykseen?

Meiltä saat konsultointia ääni-, valo-, sähkö- ja esitystekniikan laitteisiin liittyviin projekteihin. Ongelmasi voi olla niinkin pieni, että mietit riittävän vahvistimen kokoa kaiuttimillesi, tai niinkin suuri, että haluat koko yökerhon ääni- ja valolaitejärjestelmän kattavan suunnitelman. Jos jotakin edellä mainitun kaltaisia tarpeita esiintyy, niin ole meihin rohkeasti yhteydessä. Kartoitetaan yhdessä, minkälainen ongelma tai projekti on kyseessä ja sovitaan, miten asia hoidetaan.

DJ Palvelut

Mikäs se sellainen juhlatilaisuus on, missä ei ole DJ:tä? Ei mikään, ja meiltäpä saat DJ:n tilaisuuteen kuin tilaisuuteen. DJ on eliölajina erikoinen olio; se nimittäin edustaa eläinkunnassa niitä harvoja eliöitä, jotka kykenevät sopeutumaan olosuhteisiin ja tekemään muodonmuutoksen. Tässä muutama esimerkki mihin muotoihin DJ tyypillisesti taipuu:

   ☭ Hää-DJ
   ☭ Pikkujoulu-DJ
   ☭ Yökerho-DJ
   ☭ Synttäri-DJ
   ☭ Messuosaston DJ
   ☭ Promotilaisuuden DJ
   ☭ Muotinäytöksen DJ
   ☭ Ravintola-DJ
   ☭ Opiskelijabile-DJ

Meidän kautta onnistuu pelkkä DJ:n bookkaaminen tai tarvittaessa DJ voidaan myös toimittaa ääni- ja/tai valokamoilla! Ota meihin yhteyttä ja kerro toiveesi, niin laaditaan tarpeisiisi sopiva konsepti.

Klikkaa tästä dekit esille ja kuuntele DJ Spuriuksen settejä

Scemo Oy DJ palvelut

Scemo Oy kalustovuokraus

Kalustovuokraus

Vuokraamme AV-kalustoa esim. seuraavista kategorioista:

   ☭ Kaiuttimet
   ☭ Vahvistimet
   ☭ Mikrofonit (Langalliset ja langattomat)
   ☭ Taulutelkkarit
   ☭ DMX kalustoa
   ☭ Tehostevalaisimia
   ☭ Soittimia ja niiden tarvikkeita

Jos esimerkiksi tarvitset äänikamat DJ:lle/ bändille tai vaikka pelkälle laulajalle, langattomat mikit neuvottelutilaan, valolaitteet messuosastolle tai jotakin aivan muuta; niin ole meihin yhteydessä ja katsotaan saadaanko teidän tarve paikattua. Jos etsit jotakin sellaista mitä meillä itsellä ei ole sinulle tarjota, ei hätää, sillä voimme tiedustella myös yhteistyökumppaneiltamme, jos niiltä sellainen löytyisi.

Vuokraamme ääni- ja valotekniikkaa teknikolla tai ilman. Tekniikan voi myös vuokrata koottuna paikanpäälle ja purettuna tapahtuman jälkeen. Jos haluat selvitä kuluissa halvemmalla Voit myös noutaa ja palauttaa tekniikan meiltä ja hoitaa itse kasaukset/ purut ja käytön.

Laitehuolto

Pimenikö vahvistin, poltitko kaiuttimen, menikö soittimesta painike vai lakkasiko moving head liikkumasta? Tässä varmaankin tuli jo lueteltua yökerhomaailman kestosuosikit AV-laitteiden vikaantumisien osalta. Jos sinulla on rikkinäisiä AV-laitteita niin meiltä saat niille hoitoa.

Kaikkeen emme pysty, mutta joskus on joitain ihmeitäkin tehty. Ota meihin yhteyttä sähköpostilla tai Yhteydenotto-lomakkeella niin saat arvion, voidaanko laitteesi huoltaa meillä. Sisällytäthän viestiisi ainakin seuraavat asiat:

   ☭ laitteen tiedot (merkki, malli yms.)
   ☭ vikadiagnoosin, josta selviää mitä laite tekee tai ei tee
   ☭ mahdollinen tiedossa oleva syy, miksi/miten hajosi (esim. putosi lattialle tai jäi trukin alle).

Scemo Oy laitehuolto

AV-aiheisia ongelmia tai tarpeita?

Katso palveluhinnastomme tai ota meihin suoraan yhteyttä!