Mikä on Scemo Oy ja mitä me teemme?

Scemo Oy on Tampereella sijaitseva yritys, joka on tarjonnut asiakkailleen heidän tarpeisiinsa räätälöityjä teknisiä ratkaisuja jo vuodesta 2008.

Yrityksemme palvelutarjontaan kuuluu mm. audiovisuaalisten laitteiden asennus ja huolto, AV-järjestelmien suunnittelu, huolto, purku, konsultointi. Tarkemmin eriteltynä AV-laitteisiin voidaan laskea kaiuttimet, vahvistimet, tehostevalot (diskovalot, LEDit), videotykit, tilaohjauslogiikat, taulutelkkarit, sekä kaikennäköiset muut kuvaa, ääntä ja valoa käsittelevät laitteet kaapeleineen. Aikojen saatossa olemme asentaneet AV-laitteita mm seuraaviin paikkoihin:
   ☭ Neuvottelutiloihin
   ☭ Yökerhoihin
   ☭ Baareihin
   ☭ Ravintoloihin
   ☭ Olohuoneisiin
   ☭ Messuille
   ☭ Juhlatiloihin

AV-laitteiden parissa puuhailemisen lisäksi suunnittelemme ja valmistamme erinäisiä elektronisia laitteita oman tarpeemme mukaan ja toisinaan teemme näitä myös asiakkaille. Huoltopuolemme korjaa mahdollisuuksien mukaan niin äänentoistoon liittyviä kamoja, kuin ihan mitä tahansa muita laitteita merkistä ja mallista riippumatta.

Kauttamme saat myös DJ-palvelut kaikennäköisiin tapahtumiin. Oli tarpeesi sitten hää DJ tai yökerho DJ meiltä saa sellaisia ja tarvittaessa myös muunlaisia. DJ voidaan hoitaa paikalle myös ääni- ja valolaitteilla tai ilman. Teemme myös ihan pelkkää ääni- ja valolaitekaluston vuokrausta mm. DJ:n tarpeisiin, bändeille, neukkareihin tai vakka messuille. Myös tarpeittesi vaatimat laitehankinnat onnistuvat kauttamme.

Meiltä saat myös hosting- ja kotisivupalvelut. Tarjoamme asiakkaan tarpeiden mukaisen kotisivujen suunnittelun ja niiden toteutuksen, sekä kotisivujen web-hostingin omilla palvelimillamme.


Mikä on Scemosystems ja mitä se tekee?

Scemosystems on verkkokauppa, jonka tehtävänä on myydä pääosin teknisiä laitteita laidasta laitaan. Tarjontamme laajuus voidaan kuvaat lausahduksella "kaikkea alkaen ruuveista ja releistä päättyen automaatiosoluihin ja robotteihin". Myymme komponentteja ja laitteita aivan kaikille kuka niitä vaan haluaa ostaa. Sinun ei siis tarvitse olla yritys tai käydä kanssamme lävitse älytöntä paperibyrokratiaa ostaakseen meiltä jotain.

Tutustu Scemosystems-verkkokauppaamme ja tee vaikka heti ostoksia

Me Scemosystemsillä kunnioitamme vihreitä arvoja ja sen johdosta pyrimme aina kierrättämään kaiken sen mitä on kierrätettävissä tai uudelleenkäytettävissä. Liiketoimintamme painottuu tästä syystä pääosin käytettyjen laitteiden ja komponenttien kauppaan.

Tuotteemme ovat pääosin peräisin lakkautetuista tuotantolaitoksista, ylijäämä varaosavarastoista ja puretuista käytöstä poistetuista tuotantolaitteista. Osa valikoimamme tuotteista on myös uusia, sillä jälleenmyymme ja tuomme myös jotakin tuotteita itse maahan.

Scemosystems:n varasto sijaitsee Kärkölässä (Järvelässä) joka on Lahden ja Riihimäen välissä. Varastolle on helppo löytää, mikäli haluat tulla paikanpäälle katselemaan tarjontaa tai vaikka noutamaan verkkokaupasta tehdyn tilauksesi. Muista vain ottaa meihin yhteyttä ennen kuin tulet niin tiedetään olla paikalla kun tulet vierailemaan varastollemme.